Wednesday, July 6, 2011

When Non-Halal Is Being Certified....

Update 3:15pm
Harus di ingat tujuan asas perhimpunan HARAM BerShit ini ingin diadakan adalah ingin berarak ke Istana Negara bagi menyampaikan Memorandum kepad Kebawah Duli YDP Agong.Kalau itu matlamat asasnya... BUKAN KAH AMBIGA SUDAH DIBERI RUANG OLEH YDP AGONG MENGADAP SEMALAM? KALAU DAH MENGADAP PASTINYA MEMORANDUM SUDAH DISERAHKAN? Jadi apake jadah lagi nak berhimpun baik dimana pun...


"The MESSAGE from His Highness is very CLEAR!".. Pertubuhan HARAM ini bukan sahaja telah memBELAKANGi undang-undang NEGARA malah menimbulkan keKACAUan hampir di seluruh NEGARA.. Kegiatan BERSIH 2.0 yang diBIAYAi oleh dana-dana daripada pihak ASING jelas memBUKTIkan bahawa mereka adalah penDERHAKA kepada negara.. Blog ini pernah menyarankan agar keRAKYATan mereka ini diTARIK balik atas perBUATan mereka ini.. Pihak berKUASA janganlah TAKUT untuk berTINDAK tegas kerana perBUATan mereka ini tidak boleh diMAAFkan dan patut diLIHAT sebagai menJUAL negara kepada pihak ASING! Apakah perlunya berTOLAK ansur lagi dengan pertubuhan HARAM ini lagi?"

"Persetujuan DS Najib menawarkan stadium amat memeningkan kepala pihak polis dan KDN kerana haruskah himpunan Bersih 2.0 dihalalkan semula setelah diharamkan. Apakah syarat-syarat dan krateria untuk menghalalkan nya semula dan tarikh kuatkuasa halalnya? Orang yang telah ditangkap sebelum tarikh kuatkuasa halal adakah ia tetap haram?"
read more at HHALEM 

Ikutkan tak patut Bersih 2.0 dilayani oleh sesiapa pun. Dato Hishamuddin sudah guna kuasa Menteri untuk umumkan Bersih 2.0 sebagai persatuan haram. Polis dah katakan pintu rundingan telah tutup. Tawaran stadium sudah ditolak mereka, maka tawaran itu tiada lagi atas meja dari polis. 
read more at THE UNSPINNERS 

and also,


July 9: Legal or Illegal Stadium Demonstration? Or is it a Legal Demonstration by An Illegal Organisation?

(PURE SHIITE)

Related Posts with Thumbnails